Agencija PROFESIO ima tradiciju od preko 10 godina rada na hrvatskom tržištu, a pod imenom PROFESIO posluje već 4 godine. Posljednjih godina postali smo jedna od vodećih agencija za zapošljavanje i obračun plaća u Hrvatskoj i šire.

Stručnom i kvalitetnom uslugom te održavanjem dobrih odnosa osiguravamo zadovoljstvo svojih zaposlenika i poslovnih partnera. Vođeni smo željom da budemo siguran i poželjan poslodavac kao i poslovni partner.

Cilj nam je biti korak ispred drugih i postati jedna od vodećih agencija za zapošljavanje. Visoko kvalitetnom uslugom želimo biti prvi izbor za zaposlenike i poslovne partnere na hrvatskom i inozemnom tržištu.

Naš tim

Janette Milinović

Kordinatorica za globalnu mobilnost

Stručnjak za ljudske resurse i regrutaciju s više od 9 godina iskustva vođena misijom povezivanja talenata preko granica.

Vanja Horvat

Direktor

Direktor agencije Profesio s dugogodišnjim međunarodnim poslovnim iskustvom, EMBA student na Algebri. Posjeduje ekspertizu u vođenju opsežnih projekata i razvoju poslovanja.

Ivana Vrban

Administrator za ljudske potencijale

Specijalistica za široko područje administrativnih poslova vezanih uz kadrovsku evidenciju. Specijalistica za široko područje administrativnih poslova vezanih uz ljudske resurse.

Sanin Radulović

Senior regruter / headhunter

Iskusan regruter s ekspertizom u području graditeljstva, od operativnih do menadžerskih pozicija, specijaliziran za tržište Europske unije.

Jurja Prpić

Recruiter & administrator

Specijalistica za radno pravo s višegodišnjim iskustvom rada u području ljudskih potencijala. Regruterka na području financija.