Privole

Detaljniji opis opcija davanja privole u niže navedene svrhe:

Prikupljanje osobnih podataka u svrhu uvrštavanja u bazu kandidata

Poslodavci su u trajnoj potrazi za kvalitetnim kandidatima za radna mjesta. Nekada sami objave oglas za otvoreno radno mjesto. A nekada angažiraju tvrtke poput Profesio d.o.o. da nađu, selektiraju i zaposle radnike određenih profila te ih ustupe na rad kod treće strane. Kako je privremeno zapošljavanje i propisano zakonom. Da bi Profesio d.o.o. mogao brzo i kvalitetno reagirati kako prema potencijalnim kandidatima tako i prema trećim stranama, Profesio d.o.o. vodi svoju bazu sa svim relevantnim podacima o kandidatima. Naša baza kandidata je adekvatno zaštićena organizacijskim i tehničkim mjerama zaštite, te su podaci tajni i ne prenose se trećim stranama osim ako niste dali privolu u točno takvu svrhu. U tom smislu Vas molimo privolu da Vaše osobne podatke prikupimo, obradimo i eventualno ustupimo trećim stranama (klijenti i/ili poslovni partneri tvrtke Profesio d.o.o.), a u svrhu selekcije među kandidatima i u konačnici zapošljavanje u Profesio d.o.o. Prikupljanje se može vršiti raznim kanalima kako je u Politici privatnosti tvrtke Profesio d.o.o. i navedeno, a u formi koja se kolokvijalno naziva CV.

Zadržavanje prikupljenih osobnih podataka i nakon završetka pojedinog natječaja

Tvrtka Profesio d.o.o. procjenjuje da je zajednički interes tvrtke i potencijalnih kandidata da nakon proteka pojedinog natječaja, Vaši osobni podaci ostanu pohranjeni u našoj bazi kandidata budući procjenjujemo da postoji mogućnost zapošljavanja kod nekog drugog poslodavca ili u Profesio d.o.o., a u formi slanja radnika na rad kod treće strane. U tom smislu Vas molimo privolu da Vaše osobne podatke zadržimo nakon završetka određenog natječaja te ponovo obradimo i eventualno ustupimo trećim stranama (klijenti i/ili poslovni partneri), a u svrhu selekcije među kandidatima i u konačnici zapošljavanje u Profesio d.o.o. Prikupljanje se može vršiti raznim kanalima kako je u Politici privatnosti tvrtke Profesio d.o.o. i navedeno, a u formi koja se kolokvijalno naziva CV.U tom smislu Vas molimo privolu da Vaše osobne podatke prikupimo, obradimo i eventualno ustupimo trećim stranama (klijenti i/ili poslovni partneri tvrtke Profesio d.o.o.), a u svrhu selekcije među kandidatima i u konačnici zapošljavanje u Profesio d.o.o. Prikupljanje se može vršiti raznim kanalima kako je u Politici privatnosti tvrtke Profesio d.o.o. i navedeno, a u formi koja se kolokvijalno naziva CV.

Zadržavanje prikupljenih osobnih podataka i nakon završetka pojedinog natječaja

Da bi poslodavac ponudio zapošljavanje osobi, postoji mogućnost da želi za sebe ili za potrebe trećih strana provesti selekcijski postupak koji može uključivati psihologijska testiranja, intervjue, provjeru referenci, provjeru znanja i vještina (pogotovo ako su potrebne tehničke vještine koje kandidat/kinja posjeduje). Podaci prikupljeni testiranjima, intervjuima i sličnim kanalima se čuvaju kao poslovna tajna i nisu dostupni osim u slučajevima kada treća strana (najčešće naručitelj odnosno krajnji klijent) želi imati uvid u rezultate testiranja. Kako bismo mogli za svrhu zapošljavanja u Profesio d.o.o. ili kod trećih strana (gdje Profesio d.o.o. samo provodi postupak selekcije među kandidatima) prikupiti i obraditi Vaše osobne podatke te ih eventualno podijeliti s trećim stranama, a koje nisu dio zakonskih obaveza, mi to možemo samo u slučaju da ste nam za isto dali svoju privolu. U tom smislu Vas molimo privolu da Vaše osobne podatke prikupimo, obradimo i eventualno ustupimo trećim stranama (klijenti i/ili poslovni partneri) a u svrhu selekcije među kandidatima i u konačnici zapošljavanje u Profesio d.o.o.