Prednosti agencije za privremeno zapošljavanje – za poslodavca

Agencije za privremeno zapošljavanje osiguravaju široki spektar prednosti poslodavcu. Korisne su i unapređuju tržište rada.

Posao Vam je krenuo na bolje, vidite priliku za ekspanziju biznisa i potrebno Vam je dodatno zapošljavanje. Možda jednostavno nemate vremena za pronalaženje novih djelatnika ili Vas zakonski propisi, te općenita nesigurnost na tržištu rada sprečavaju u pronalaženju istih.

Agencije za privremeno zapošljavanje osiguravaju traženu radnu snagu. Nude radnike različitih profila i odmah raspoloživu radnu snagu.

Vama kao Poslodavcu je svakako u interesu brzo i efikasno pronalaženje novih djelatnika. Dokumentaciju, papirologiju te obračun plaća također možete prepustiti agenciji.  S troškovne strane agencija za privremeno zapošljavanje preuzima i pomoćne troškove gubitka zbog bolesti ili odmora. Troškovi za poslodavca se naplaćuju samo za posao koji je zaista izveden.

Agencije za privremeno zapošljavanje radnika svakako su izvrsno rješenje bez obzira na veličinu kompanije.

Podijeli:

Poslednje sa bloga

Tko je tim Profesio? Janette

Pripremite se za avanturu s Janette, vašom prijateljskom koordinatoricom globalne mobilnosti!  Dakle, jeste li spremni započeti nevjerojatno putovanje sa mnom? Pripremite se, jer svijet čeka,

Gradilište

Gradilište je prostor na kojem se gradi ili obnavlja zgrada, infrastruktura ili neke druge vrste građevinskih projekata i može varirati od malih projekata poput obnove