Profesio – izazovi u doba Corone

Tvrtka mora biti spremna i otporna na izazove koji su stavljeni ispred nje, a ponajviše sada u doba pandemije.

Profesio, kao i cijeli internacionalni koncern Alba groupe, brzom i efikasnom reakcijom svjesni težine krizne situacije i prije pojave pandemije opremili su svoje zaposlenike IT opremom što im je uvelike olakšalo prijeko potreban rad od kuće.  

Na prvo mjesto stavili smo zdravlje naših zaposlenika te osigurali uz osnovno i dodatno zdravstveno osiguranje kako bi svi imali pravo na zdravstvenu skrb koja im je potrebna.

Osiguravajući likvidnost rada tvrtke organizirali smo rad od kuće uz dežurstva u uredu kako ne bi došlo do zastoja kod novih zapošljavanja i usporavanja administracijskih procesa.  

Svjesni posljedica Covid krize kojom su naši klijenti pogođeni tijekom 2020. godine pružili smo podršku partnerima te im pružili besplatnu uslugu selekciju/regrutacije te ustupanje radnika odnosno privremenog zapošljavanja.

Podijeli:

Poslednje sa bloga

Tko je tim Profesio? Janette

Pripremite se za avanturu s Janette, vašom prijateljskom koordinatoricom globalne mobilnosti!  Dakle, jeste li spremni započeti nevjerojatno putovanje sa mnom? Pripremite se, jer svijet čeka,

Gradilište

Gradilište je prostor na kojem se gradi ili obnavlja zgrada, infrastruktura ili neke druge vrste građevinskih projekata i može varirati od malih projekata poput obnove